Szociális csoport

Szeretnéd megmutatni miben Vagy jó?

Szeretnél változni és változtatni?

Merek

Meggyőződésünk, hogy képes vagy a változásra, képes vagy változtatni az életeden.

Gyere el hozzánk a MEREK-be, mi is szeretnénk megismerni Téged. Támogató hátteret biztosítunk az önrendelkező, önálló életvitel elsajátításához. A szociális rehabilitáció során egyénileg és csoportosan is lehetőséget biztosítunk számodra, a legnagyobb utazásra, önmagad megismerésére. Csoportunk szemléletére jellemző a nyitott gondolkodás, az elfogadás, amelyben egyaránt fontos Vagy Te és környezeted is.

Ha kamaszkorban Vagy mi iránytűt adunk a kezedbe, hogy eligazodj az élet útvesztőjében, de felnőttként is segítséget nyújtunk céljaid tudatos megtervezéséhez és ahhoz, hogy, hogyan valósítsd meg azokat.
Az egyénre szabott rehabilitációs munka kapcsán szociális munkás is dolgozik majd Veled. Együtt feltérképezzük többek között lakhatási, tanulmányi lehetőségeidet. Megbeszéljük milyen ellátási formákra vagy jogosult a szociális ellátó rendszeren belül (pl.: hol és miből szeretnél élni, milyen segítségre van/lesz szükséged és ezeket hogyan találod meg). Segítünk elsajátítani azokat a készségeket (konfliktuskezelő, problémamegoldó, döntéshozó, érdekérvényesítő) melyekkel érdekeidet jobban tudod képviselni az életed folyamán.

Azért vagyunk, hogy a későbbiekben ne legyen ránk szükséged.

Merek

A sikeres rehabilitáció érdekében a Te közreműködésedre is szükség van.

Ez a Te projekted!  
A döntés Tiéd!

A szabadidőd hasznos eltöltéséhez változatos programjainkból válogathatsz, legyen az akár kulturális / színház, múzeumlátogatások / vagy sportprogram.
Merek

Házon belül is rendszeres programjaink vannak a számodra, többek közt filmklub, médiaklub, főzőklub, kézműves szakkör és  boccia.
Merek

Nyáron pedig népszerű kézműves, sport és szabadidős táborainkban vehetsz részt.
Merek

Facebook